Pagina's

27 september, 2015

Değişmişsin

Ben?

TABİİ TABİİ ÇOK DEĞİŞTİM. AYNEN BÖYLE DEĞİŞKİNLİK GÖRÜLMEDİ. AY BEN ŞOK. Ya ne diyon kendine bak bi kere dışı Forever New içi Aytenler Butik, kapıda ödeme. Ama sende haklısın ne bi spor yapıyom, ne geziyom ne aşık oluyom insanlığın ilk sürümü gibiyim hiç bi özelliğim yok. Her ilişki sonu evrim geçiririm. Böyleyim yani değişirim. Değiştim. AMA ne dediğini bilmiyorum beş duyu organının en fazla ikisini kullanıyorsun gelmiş bana akıl veriyorsun, so gereksiz you valla. I don't understand you. Ben değişmeyeceğim de kim değişecek. E tabii değişmiş olmam lazım. İlk başta bakmıyodun bile bana yani şimdi bakıyon en azından. Asıl sen değiştin. Evet. Artık seni tanımıyorum. Don't know you der farkımı ortaya koyarım.

Çok değişmişsin. YOK AYNI KALACAKTIM. Yani tabii ki de değiştim. Ama hep güzel değiştim. Yani iyi değiştim. Güzelleşmişim yani ama boyum kısa hala. Çirkin olacak halim yok yani eğlenecek değil, evlenecek kız olmuşum. Değişiriz biz. Bizi değişmeye SİZ ZORLADINIZ. Cevap verseydin whatsApptan o zaman. Soğuk davranmasaydın. Yok yani boşuna mesafe koymasaydın ben mi dedim sana sevmediğim herşeyi yap diye. Yıqılırsın zalim. Biz tam o nokta da değişiriz. Hislerimizle beraber saçımız da değişir. Bi şekil oluruz. Sen Yıldız Tilbe'yi kaybettiğini sanarsın ama Adriana Lima olduğunu görünce şaşarsın. Ama Türk kimlik fotoğrafıma bakılırsa baya bi değişmişim. Şu an ve o halimden eser yok. Demek o yüzden o 16lı yaşlarda kimse bana bakmıyordu. Kaşım belgrad ormanının bilinmeyen bölgesi gibi yüzümü kaplamış. Bende diyorum ki bu çocuk niye okadar online offline gittiğim halde bana yazmıyor :(
Kiminle konuşup, ilişkiyi kopardıysam. Yıllar sonra çocuk bana "Değişmişsin," dedi. HADİ CANIM? Nasıl yani? Değişmiş miyim ben? Yıl geçti aradın asır geçti, müebbet verdiler ben tükendim ve sen şimdi bana gelip değimişsin diyorsun? Geç bunları. Aynı kalacak değiliz. Aynı hataları yine yapan insanlar da değiliz şükür. Hayat değiştiriyor işte what is your problem diyemedik. Ama hala uzun süre sonra bana gelip "Değişmişsin," diyen bir insan kafasını yaşıyamadım. Değiştim de ne oldu? Gelip evlenme teklifi mi ettin? Çay isteyip tuzlu kahve mi içtin? Yüzük mü aldın da kabul mu etmedik? Yine laf soka soka bir hal oldun valla sen eskiden böyle değildin de şöyleydin, ay götüm. O zaman da beğenmiyodun şimdi gelip değiştim diye de beğenmiyon yani napıyım. Hormonların bozuksa benim hücrelerimin suçu ne? Sanki ben hep değiştim de karşımda ki kişi hep aynıymış gibime geliyor. Ama saniyelerle oynayan bir insanım. Aniden değişebilirim. Yani sinir sendromum, kırgın sendromum, aşk-, huzur-, nefret-, mutluluk-, depresyon sendromlarım bir biriyle yarışıyor. Beni cidden anlamak zor. Zor yani ben bile bazen kendimi anlamazken senden beni anlamanı bekliyemem ama bekliyorum yani. Bi çocukla konuşurken onun her gün "yine ne oldu?," diye sorduğunu hatırlıyorum. YİNE diyor bak yani küfür mü ettin sen? Sen kime yine diyorsun lan AGAİN. Mesela ben konuştuğum çocukların hepsini onlar bundan habersiz sınava sokarım. Akşam dışarı "Arkadaşlarlayım," dediğim zaman bana sık sık yazacak mı yoksa "Eve geçince yaz," mı diyecek. Böyle üç saat sonra yazan biri vardı "Hala mı geçmedin eve," diye. Dedim oke bununla evlenebilirim aslında ama o üç saat içinde sen naptın? İnsan beni hiç mi merak etmez yahu ben bile kendimi o üç saat içinde merak ediyorum. Okudum cevap vermedim ofcourse. Bi yarım saat sonra yine mesaj attı "?????". Dedim deliriyo galiba, this is good biraz daha merak etsin. Bi yarım saat sonra çocuk arıyo (açmıyorum tabii, çıldırsıııın merak etsin biraz kendimi önemli hissetmem lazım). Sonuçta arkadaşlarlanım yani. Kimseye bakacak gözde yok bende zaten seni bulmuşum kaybeder miyim?. Bir kaç soru işaareti daha sonra eve geldim musmutlu ben "Geldim," yazdım. Sonra bi baktım HAYDAAAAA bu kez çocuk trip atmaya başladı. Şimdi de artık konuşmuyoz. Her işi b*ka sarmakla master yapmış bir insanım. Biraz daha merak etsin diye diye yalnızlıktan buharlar çıkıyo kafamdan yemin ederim. Hiç bir hatayı bir kere daha tekrarlamam ama yemin ederim bu "Biraz daha merak etsin de önemli hissedeyim kendimi," huyum olmazsa olmazım. Yine kaybettim birini ama yapacak birşey yok. Sen kimsin de bana tavır yapıyon lan MY ASS.

O değişmişsin kanka. B*k değiştim. Senin bakış açın değişti ben değişmedim. Güzelleştim o başka. Eskiden bir Spice Girl'dim şimdi bir Kim Kardashian. En son Ajda Pekkan olmak isterim ama. Mesela eskiden Ercan Demirel dinlerdik şimdi onun yerini İlyas Yalçıntaş aldı. Ama değişmedim. Yalnızım hala yani. LONELY. ALLEEN. FOREVER. Eskiden tüm güzelliğim sırf lan şu çocuk bana bakacak!!! çabalarıydı, şimdi kendime güzel olmaya çalışıyorum. Mesela aynaya baktığımda "Ulan ne güzel kızım yemin ederim erkek adam olsam hemen evlenirdim," diyorum. Ama sen hiç değişmedin zaten. Nasılda hiç değişmemişsin. Hiç ama helal şüt emmiş gibi duruyon hala nasıl da böyle olmayı beceriyon PES VALLA. Aynısın zaten bi ben değiştim dimi evet. Afferin. Bi ben değiştim sen kaldın öyle. You the same ben different oluyom dimi bende var bi problem de sen bana bir adım atsan, ben sana şurdan bi uçan tekme atarım unutmadım daha yaptıklarını. DEĞİŞ MİS MİŞ MİS DA MUŞ MUŞ MUŞ.

OO CANIM GÖRÜŞMEYELİ BAYA OLMUŞ, ŞÖYLE Bİ BAKIYORUMDA HALA GERİZEKALISIN. *BURN* (H)
Şüheda Özyar


NOT: Bana yine aynı şekilde sarıl.

Değişmişsin dedi:

degismissin, degistin, komik, sevgili, ayrildik, zaman, yildiz tilbe, ruh halim, suheda ozyar, ohá, oha, t-shirt, marka

BU ARADA:
WWW.SHOPOHA.COM 'dan T-SHIRTLARINIZA SAHİP OLUN!

Instagram: ohabysuhedaozyar
Snapchat: suhedaozyar
Periscope: suhedaozyar

2 opmerkingen:

  1. harikasin!ruh halimi ve düsüncelerimin aynisini öyle güzel dile döküyorsunki hayran kaliyorum:)hem forever alone'um diye agliyasim geliyor hemde delideli gülesim:D keep on going with your writing we,all the single ladies,need you!
    almanyadan hayranin hilal (@sourlemonade)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. "Degismeyen tek seydir degisim." Uyumadan 5 dk oncesi , okudukca hasreti giderilen guzel insan. Harikasin! Yazmaya , okutturmaya devam. :) @yunusgulerr

      Verwijderen