Pagina's

14 oktober, 2014

Yazmıyor

Online ama yazmıyor ya!

AYY! Online kızım kesin yazacak bak! ... YUUH! AYYY OHÁ öküz ya, mal yemin ederim mal bak offline gitti kızım napim yani? Ohhof, valla damar dinlyecem olm bu ne. Sinir ediyor beni abi sen niye online olduğun zaman bana yazmıyorsun da gelmiş trip atıyor, offline gidiyor sonra 300 kez online geldiğinde anca cevap yazıyorsun? Lan benim bünyem kabul edemez bak ciddi söylüyorum ben böyle karşı tarafın triplerine alışkın değilim canım, öküzüm yapma canısı. NE NE NE? VAAY ŞEREFSİZ YA! OFFLİNE GİTTİ HEA! Demek senin smiley üzerine bir cevap bile vermedi, OK bile demedi öyle mi? Yazma sen de. Verme cevap ya. Bırak. Bence de, afferin. O kim ki ya?... Neeee? ne yazmış ne yazmışşş? Ayyyy yaz yaz kızım ya ben de özledim yazzzz yaaa canım benim yhaaaa, çok tatlı değil mii offhhh :)

Lan mesaj gelmiyor onu geçtim, attığım mesajlara bile cevap gelmiyor artık bu mu adalet? Bu nedir ya? Bu nasıl bir ruh daralma, bir psikolojik bozukluğudur. Manyak gibi bekliyorum abi offline gidişine bir hikaye yazsam yarın roman biter "Offline gittin gideli, online hiç doğmadı yar" diye söz/yazar/besteci olurum. Bu nedir ya? Bu mu senin bana karşı olan, saygın, sevgin, bana karşı inanışın veya beni hiç takmadığın her halden belli hani net. Kimle konuşuyorsun abi sen? Benden başka işin mi var senin? Ben ruh hastası falan değilim ama konuştuğum kişinin sadece BANA ayıt olmasını isterim. Yani bana online geleceksin, benim için offline gideceksin. Varsa başka biri görüştüğün çık ortaya at bana printscreen ve de ki "Şüşü bak bunlarla konuşuyorum sakın yanlış düşünme". Ben değer verdiğimi başka biriyle paylaşamıyorum, galiba en kötü alışkanlığım bu. Ben seni kimseyle paylaşamıyorum galiba kısa cevaplarımın nedeni hepsi bu. Beni idare etmeni beklerken bildiğin ignorens is bless yapıyorsun sen beni ignore ediyorsun yani offline gidiyorsun.
Var mı abi ya Murat Kekilli gibi hissediyorum kendimi onun Çılgın klibinde oynuyor gibiyim. Bildiğin offline gidince odanın için de kendimi sağdan sola savuruyorum yani uçuruyorum kendimi bu nedir ya. Sen kimsin ki bana cevap vermiyorsun? Veya online olduğun da bana yazmıyorsun? O telefon eline değdiği zaman aklına ilk gelen ben olmam gerekiyor. Böyle nasıl söylesem "Şüşü.... Şüşüüü" diye hiç mi uçmuyor beyninde nereye gidiyor lan bu beddualar? Abi hiç bir şey anlamıyorum elin bokkey kızına bilene kapı gibi değer veriliyor, online olup yazışmalar falan fıstık, kıskanmalar, yapma, etme, sen benimsin sözleri. İzliyorum abi uzaktan, lan diyorum bu bokkey kız kim ki konuştuğu kişi buna direk cevap yazıyor online olduğunda. Bir de bana bakıyorum, lan müebbet geçti aradan yani bi asır, ölcem yarın öbür gün hala gözlerim WhatsApp ekranında günlük tutar gibi gidişini izliyorum. Gidişin bile bok gibi, gelişin niye güzel olsun ki?

Sonra diyorum "lan bırak zaten değer verse yazar" ... "isterse yazar" diye. Zaten olay o kelime de başlıyor ve bitiyor "isterse". Lan Yıldız Tilbe'ye bile favlar geliyor attığı tweetlardan bana bile online gelen yok. İsterse diyorum çünkü sen istersen zaten yazarsın, istersen zaten beni sen yapardın ve istersen zaten beni kaybetmeyi göze almazdın. Bence benim en sevilecek tarafım seni kıskanmak olsun. Seni kimseyle paylaşamamak, elimde olsa WhatsApp'ı sadece benim ve senin adına alacağım yani KİME YAZIYON YA? Lan yıllardır sorduğum bu soruyu bi çözemedim. Bok var online geliyorsun da bana yazmıyorsun. Hatta bokkey var offline gidişine saydığım kadar kimseye saymadım. Ulan bi yaz ya. Bi Allahını seviyorsan yaz lan ne olacak? Ben smiley yolladığım zaman sen "Ee ne yapıyorsun?" yaz. Ben sana trip attığım zaman sen beni idare et, avucunda taşı çünkü beni kaybetmek sana yakışmaz. Çocuk bi selam yazsa, arkadaşa döner "Çıkma teklifi mi etti lan bu bana?," diye sorarım yani okadar benimsiyorum seni. Okadar değer veriyorum ve bir okadar da gidişlerini sevmiyorum. Benden başka kimse trip atamaz en güzel tribi ben atarım. Sonra bakarım abi sen bu tribe katlanabiliyor musun? Kime trip attıysam gitti bu arada ashgdfkajhgfd. Gitti lan bildiğin gitti "lan sıkıntı istemiyorum hayatımda" dediler gittiler, şimdi "son pişmanlık neye yarar" diyorum "Offline gidişinin bile bir nedeni var, olmadı yar..."

Kaç saat geçiyor aradan yazmıyorsun. Sen nesin ya? Saatler geçse sana cevap vermesem bile hiç merak bile etmiyorsun beni, ki ben telefonun başında çağresiz bekleyen 2487562384765 trilyon insanlardan sadece biriyim. Bu yazmadığın mesajların hepsi bir bir sana girsin. Öl sen. Git haydarpaşanın duvarlarına vur kendini. Git ne yaparsan yap. Benim sana yazmak istediğim gibi kimse sana yazmak istemez. Kimse bana yazmıyor diyemez, kimse benimle konuşurken online olup offline gidemez. Hatta istiyorum ki sana mesaj attığım zaman orada "Papatyam" yazmasını. Her sabah yazdığımda bir Papatyanın günaydını kadar güzel olmasını istiyorum, her günün. Bir papatyanın falı gibi her gün seviyor olsun istiyorum. Her gün yazmak, cevap vermek, konuşmak, benimsemek, benim olmanı isterdim de işte mal cevap bile vermiyor.

Madem yazmayacaktın, neden ilk sen başladın?
Şüheda Özyar


NOT: Yazmıyorsa yazmaması daha iyi olduğu içindir, bırak yazmasın.

Online olup bana yazmayınca ben:


"Bana bir kelime yazman yeterliydi, satırları doldurmak için..."

1 opmerking: